Hoedoededa?

Werkwijze

Concept

Brandflix luistert, onderzoekt en bedenkt. Denk aan een concept voor een commercial of format voor een serie. Ook denken we graag mee in bestaande concepten.

Regie

We zorgen voor overkoepelende regie, voor, tijdens -en na de productie. Zo nemen wij verantwoordelijkheid voor onze werkzaamheden en eindproducten.

Productie

Is er een akkoord op het concept? Dan gaan we de productie in. Wij werken uitsluitend met de beste professionals tijdens onze shoots.

Montage

In deze fase vindt het laatste, maar even zo belangrijke deel van onze magie plaats. We zorgen voor de montage van de eindfilms. Multi-device, multi-channel en multi-device.

Series

Een merk is veel meer dan één verhaal. Kleine verhalen op sociale media en grotere verhalen, zoals brandstories, op platforms zoals YouTube of zelfs televisie. Een merk wil terugkerende kijkers en meer betrokkenheid. Een goed format heeft precies dat effect.

Wanneer Brandflix rechtstreeks voor een merk werkt, produceren we de hele serie van begin tot eind. We doen onderzoek om tot de kern van het merk te komen, we komen terug met een concept, schrijven het script, schieten en editen de serie. Hulp nodig bij het verspreiden van de content? We staan ​​achter je.

Als we voor een bureau werken, is het goed om te weten dat we niet alleen vuurkracht of een uitvoerende partner zijn. We zijn ook creatieve geesten en als het werk om creativiteit vraagt, zijn we er voor jou en je team. Samenwerken maximaliseert het potentieel en verhoogt de productiviteit.

Movie, TV Show, Filmmakers and Film Studio WordPress Theme.

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Archives

Catego

All Right Reserved 2022 by Brandflix