Brandflix

Over ons

Over Brandflix

Opnametijd en output maximaliseren. Dat was ons uitgangspunt voor de lancering van Brandflix in 2021. Jarenlang kregen we aanvragen voor specifieke opdrachten, met één uitkomst; 1 film, 1 commercial, 1 verhaal. Brandflix maximaliseert de opnametijd door meer tijd te steken in pre-productie.

We maken merken zichtbaar met film en dat doen we multi-channel, multi-market en multi-device.

Over Guido

Op jonge leeftijd wist Guido al dat hij de filmwereld in zou stappen. Toen Guido 16 was nam dit steeds serieuzere vormen aan. Tijdens zijn studie wist hij al diverse awards in de wacht te slepen met zijn korte films.

Inmiddels zijn we 14 korte films en talloze bedrijfsfilms verder. Ook hiervoor viel de regisseur en filmmaker verschillende malen in de prijzen. “Beste Jonge Regisseur”, “Beste Korte Film” en “Beste Filmmaker” om een paar van deze awards te noemen. Hij zette zichzelf op de kaart en ontving onlangs als één van de jongste regisseurs ooit financiering van het Nederlands Filmfonds voor zijn eerste speelfilm, die in 2024 in première gaat.

Over Tim

Tim is een multidisciplinaire merkdenker met ruim 10 jaar ervaring in contentmarketing. Sinds 2014 nam hij diverse creatieve rollen, voor grote en kleine merken op zich.
In de laatste jaren is hij actief als regisseur en staat hij bekend om zijn krachtige concepten en scherpe humor in zijn werk.

Over ons team

Brandflix kiest voor flexibiliteit. We hebben een groot netwerk aan professionals die ons helpen voor, tijdens en na de productie. Iedere klus vraag een unieke aanpak. Op basis van die aanpak kiezen we voor de meest passende professionals en vormen zo samen een team.

We maken graag kennis met jou!

Creative Director | Regisseur

Tim de Jong

Regisseur | DOP

Guido Coppis

Met trots werken wij voor:
Movie, TV Show, Filmmakers and Film Studio WordPress Theme.

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Archives

Catego

All Right Reserved 2022 by Brandflix